Skip to main content

Lidmaatschap

Als individueel lid krijgt u iedere twee maanden het clubblad van de Nederlandsche Briard Club (NBC) toegezonden. Dit blad staat vol met wetenswaardigheden, bestuursvermeldingen, regio activiteiten, tentoonstellingsagenda en uitslagen, FAC-berichten, lezers brieven, specifieke informatie enz. Ook heeft u het recht activiteiten bij te wonen die door de NBC worden georganiseerd en heeft u stemrecht op de Algemene Leden Vergadering, welke ieder jaar wordt gehouden.


Kosten

 • Lidmaatschap enkelvoudig
  € 37,50
 • Lidmaatschap enkelvoudig
  automatische incasso
  € 35,00
 • Lidmaatschap buitenland
  € 42,50
 • Lidmaatschap buitenland
  automatische incasso
  € 40,00
 • medelidmaatschap
  € 10,00
 • entreegeld
  € 10,00

Aanmelden

Dit kan met het inschrijfformulier op deze website. U kunt het bedrag voor entreegeld en contributie overmaken op IBAN nummer : NL22INGB0000489862 BIC Code : INGBNL2A Briardclub te Apeldoorn o.v.v. 'nieuw lidmaatschap'. Maar liever kunt u ons machtigen voor automatische incasso.

Na betaling van het verschuldigde bedrag wordt u in het eerstvolgende clubblad vermeld. Als er géén gegronde bezwaren van bestaande leden zijn, wordt u aangenomen als nieuw lid. Ieder lid wordt geacht zich naar behoren te gedragen zoals vermeld in het Huishoudelijk Reglement.


Machtigen

Met uw handtekening op het online aanmeldformulier machtigt u de Nederlandsche Briard Club, tot wederopzegging, voor automatische afschrijving van uw jaarlijkse contributie en éénmalig voor afschrijving van het inschrijfgeld. De contributie zal daarna jaarlijks worden afgeschreven.


Opzeggen

Opzeggingen dienen plaats te vinden voor het eind van het jaar, d.w.z. vóór 1 december van het lopende contributiejaar.


Adreswijziging

Wilt u zo vriendelijk uw adreswijziging te sturen naar de ledenadministratie. In verband met de verzending van het clubblad, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.