Jonge Honden Dag 2023

Op zaterdag 10 juni is het weer zover, dan hebben we weer onze jaarlijkse Jonge Hondendag en Evaluatie in Heteren bij manege “De Fruithof”. Nieuw dit jaar is de evaluatie keuring voor volwassen honden.

De Keuring

De Briards zullen gekeurd worden door, Mevr. Erica Bakker van de Woestijne (NL). Zij zal de Briards keuren in de volgende leeftijdscategorieën 3 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 12 tot 18 maanden en 18 tot 24 maanden.

Aan het eind van de dag wordt de beste Briard en het beste nest gekozen in de vier leeftijdscategorieën.

Gedragstest

Alle Briards vanaf 6 maanden zullen deelnemen aan een kleine gedragstest. Deze test is bedoeld om te kijken hoe de binding baas/hond is. Na de test krijgt u de uitslag en wordt het een en ander besproken, eventueel voorzien van tips en adviezen.

 Evaluatie

Wilt u gaan fokken, maar heeft geen zin in de hondenshows. Dan is deze keuring voldoende mits u een voldoende haalt. Wilt u graag weten of uw Briard aan de verwachtingen voldoet, zonder de spanningen van een show. Dan is dit ook een uitgelezen mogelijkheid.

Nest reünie

Het is altijd leuk om de nestgenoten terug te zien op deze dag. Fokkers neem contact op met uw puppymensen om te kijken of er zoveel mogelijk hondjes uit het nest kunnen komen. Puppy eigenaren, neem contact op met uw fokker om te kijken of het mogelijk is dat er meer nestgenoten komen.

Wat kunt u nog meer verwachten

Tijdens de pauze is er de mogelijkheid om op een afgezet stuk veld, deel te nemen aan de hilarische puppyrace. Aanmelden voor de puppyrace kan op de dag zelf.

Kortom het belooft weer een gezellig Briard evenement te worden voor iedereen, met of zonder een Briard en met of zonder kinderen.

Locatie

Manege “De Fruithof
Dorpsstraat 5,
6666 AE Heteren
Nederland

Tel. +31 - (0)264 722 902
www.manegedefruithof.nl

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk op deze website
onder clubactiviteiten / inschrijven.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Ger Jacobs, secretariaat evenementencommissie.

Tel. +31 - (0)77 467 2380
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Nederlandsche Briard Club -
vormgeving en realisatie Twototango