Nederlandsche Briard Club

Nederlandsche Briard Club 75 jaar

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN / ENTRIES CLOSED

De Nederlandsche Briard Club bestaat dit jaar 75 jaar, een jubileumjaar dus. In verband met dit jubileumjaar heeft de Raad van Beheer ons toestemming gegeven een extra CAC show te organiseren.

Deze CAC  jubileumshow zal plaats vinden op zaterdag 13 mei en aansluitend, op zondag 14 mei, organiseren we de Jonge Hondendag. Beide shows zullen plaatsvinden op het Ruitersportcentrum De Krimhoeve. Midden op de Veluwe in het gezellige en pittoreske dorpje Hoenderloo. Een dorpje in de bossen, tussen de heidevelden en zandverstuivingen. Wanneer u er een lang weekend van maakt  en een beetje geluk heeft, spot u een van de vele herten, zwijnen of vossen op een sportieve wandeling met uw Briard.

Zaterdag 13 mei

Op zaterdag 13 mei organiseren we de CAC jubileumshow.
Voor het keuren op deze show  hebben wij voor de reuen mevr. I. Gossens (D) en voor de teven dhr. P. Jacoulot (F) uitgenodigd.

Zondag 14 mei

Op zondag 14 mei is Jonge Hondendag. Bovenstaande keurmeesters zullen ook op deze dag keuren. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen zij gezamenlijk of individueel keuren. Tijdens de middagpauze kunt u genieten van een demonstratie schapen drijven. Twee herders zullen deze demonstratie uitvoeren, waarbij de een met zijn hond de schapen drijft en de ander u van de nodige informatie voorziet.

Tevens kunt u met uw pup meedoen aan de spannend puppenrace. Altijd weer leuk om te zien hoe die pups zo snel mogelijk naar hun baasjes rennen.

Kamperen en eten

Op het terrein van de manege kunt  een plekje  huren voor uw tent, caravan of  camper. U dient deze plek rechtstreeks te reserveren bij  De Krimhoeve, tel nr: 0031-(0)55-3781192. Er is op de manege een gezellige restaurant met mogelijkheid voor een diner en u kunt u er ook terecht voor een snelle hap of een drankje. Mocht u liever een grote plek huren op een camping, dan kunt u terecht op camping:
’t Schinkel,  Miggelenbergweg 60, 7351BP Hoenderloo www.hetschinkel.nl

Eenmaal in Hoenderloo,
Als u dan toch in Hoenderloo bent, moet u zeker het lekkerste ijsje van Gelderland geproefd hebben.
www.ijsvanco.nl

Zoals elk jaar

Het belooft weer een gezellig Briard evenement te worden voor iedereen, zeker met kinderen. Wij rekenen op een grote opkomst en veel inschrijvingen.

Melden bij het secretariaat vanaf 9.00 uur.

Aanvangstijd op beide dagen 10.00 uur

Locatie: De Krimhoeve, Krimweg 92, 7351 AW  te Hoenderloo 0031-(0)55-3781192 www.krimhoeve.nl

Hebt u vragen of ideeën, neem dan contact op met Ger Jacobs, secretariaat evenementencommissie, tel: 0031-(0)77-4672380

Nieuw dit jaar!!!

Door een stuk automatisering is het NIET meer mogelijk om op de dag zelf te betalen.
Géén betaling, betekend géén inschrijving.
Nadat uw betaling binnen is, ontvangt u pas een inschrijfbevestiging met inschrijfnummer.

IBAN:NL22INGB0000489862
t.n.v. Nederlandsche Briardclub te Elst (Ut),
o.v.v. stamboom naam hond en naam eigenaar .