Nederlandsche Briard Club

 

 

Online inschrijven is gesloten, u kunt zich nog wel op de dag
zelf tot 9.30 uur inschrijven bij het secretariaat.

 

Op zondag 2 juni is het weer zover, dan hebben we weer onze jaarlijkse Jonge Hondendag.          
Dit jaar, in Heteren bij manege “De Fruithof”.

De keuring

De Briards zullen gekeurd worden door, Mevr. Godelieve de Wit-Bazelmans. Zij zal de Briards keuren in de volgende leeftijdscategorieën: 3 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 12 tot 18 maanden en 18 tot 24 maanden. Alle Briards vanaf 6 maanden zullen deelnemen aan een kleine gedragstest. Deze test is bedoeld om te kijken hoe de binding baas/hond is. Na de test krijgt u de uitslag en wordt het een en ander besproken, eventueel voorzien van tips en adviezen. Op het eind van de dag wordt de beste Briard en het beste nest gekozen in de vier leeftijdscategorieën.

 

Wat is er nog meer te doen?

De hele dag door kunt u deelnemen aan een spelletjesparcours en een quiz. Dit is een leuke bezigheid voor jong en oud met Briard, die ook jong of oud kan/mag zijn. Natuurlijk zijn hier leuke prijsjes mee te winnen, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van mens en hond. Ook als u niet hebt ingeschreven voor deze dag kunt u deelnemen aan het spelletjesparcours en aan de quiz. Verder zal er door de dag heen, diverse malen een demo vachtverzorging gegeven worden. Net zoals voorgaande jaren is er ook weer een stand met dierenbenodigdheden.

 

Kamperen en eten:

Graag een dag eerder aankomen met tent caravan of camper, informeer dan bij manege “De Fruithof”
Tel. 0031 – (0)264722902, naar de mogelijkheden. Bij manege “De Fruithof” is een kantine/café aanwezig, waar u terecht kun voor een natje en een droogje. Kortom het belooft weer een gezellig Briardevenement te worden voor iedereen, met of zonder een Briard en met of zonder kinderen. Wij rekenen op een grote opkomst en veel inschrijvingen. Heeft dit schrijven uw interesse gewekt, neem dan contact op met uw fokker om te kijken of het mogelijk is dat er meer nestgenoten komen. Want wat is er leuker om een kleine reünie te houden met andere nestgenoten op deze dag?

 

Dus noteer het alvast in uw agenda

Zondag 2 juni 2019.

Jonge Hondendag Nederlandsche Briardclub,

Melden bij het secretariaat vanaf 09.00 uur.

Aanvang van het keuren om 10.00 uur.

 

Locatie

manege “De Fruithof”

Dorpsstraat 5

6666 AE Heteren

Tel. 0031 – (0)264722902

www.manegedefruithof.nl

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Ger Jacobs secretariaat evenementencommissie.

Tel. 0031-(0)774672380  e-mail evenementencommissie@briard.nl

 

Graag tot ziens op 2 juni!

 

De evenementencommissie.