Nederlandsche Briard Club

Op zondag 6 mei is het weer zover, dan hebben we weer onze jaarlijkse Jonge Hondendag. Dit jaar, net zoals vorig jaar op het Ruitersportcentrum “De Krimhoeve” te Hoenderloo.

 

 

Sluitingsdatum 14-04-2018

 

 

GEEN BETALING, GEEN INSCHRIJVING
Een inschrijving is pas definitief, als ook de betaling is voldaan.
Eerst ontvangt u een overzicht van wat uw hebt ingeschreven, als de betaling binnen is ontvangt u een inschrijvingsbevestiging.

GEEN AUTOMATISCHE INCASSO
U moet zelf zorg dragen voor de betaling. Het IBAN nr. wat wordt gevraagd op het online inschrijfformulier is ter controle van de betaling.

                                                                                                                                                                        

De keuring:
De Briards zullen gekeurd worden door, Renate Chiodi – Walraven. Zij zal ze keuren in de volgende leeftijdscategorieën 3 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden, 12 tot 18 maanden en nieuw dit jaar de leeftijdscategorie 18 tot 24 maanden. Alle Briards vanaf 6 maanden zullen ook deelnemen aan een kleine gedragstest. Deze test is bedoeld om te kijken hoe de binding baas / hond is. Na de test krijgt de baas de uitslag en wordt het een en ander besproken, eventueel voorzien van tips en adviezen.

Op het eind van de dag wordt de beste Briard en het beste nest gekozen in de vier leeftijdscategorieën.

Wat is er nog meer te doen:
De hele dag door zullen er diverse workshops gegeven worden o.a. vachtverzorging, dog dance en cirkeltraining. Ook als u niet hebt ingeschreven voor deze dag of een iets oudere hond hebt kunt u deelnemen aan deze workshops. Info over de workshops zal medio maart bekend gemaakt worden op de website en facebook pagina.

In de pauze kunt u mee doen aan de spannende puppenrace, in verschillende leeftijdscategorieën. Altijd weer leuk om te zien hoe die pups zo snel mogelijk naar hun baasje rennen.

Net zoals voorgaande jaren zullen er weer stands aanwezig zijn met dierenbenodigdheden of Briardartikelen.

Kamperen en eten:
Graag een dag eerder aankomen met tent caravan of camper, informeer dan bij “De Krimhoeve” Tel. 0031-(0)553781192 naar de mogelijkheden.

Bij “De Krimhoeve” is een gezellig restaurant aanwezig, waar u terecht kun voor een natje en een droogje. Kortom het belooft weer een gezellig Briard evenement te worden voor iedereen, met of zonder een Briard en met of zonder kinderen. Wij rekenen op een grote opkomst en veel inschrijvingen.

Heeft dit schrijven uw interesse gewekt, neem dan contact op met uw fokker om te kijken of het mogelijk is dat er meer nestgenoten komen. Want wat is er leuker om een kleine reünie te houden met andere nestgenoten op deze dag.

 

Dus noteer het alvast in uw agenda,

JONGE HONDEN DAG
Nederlandsche Briard Club Zondag 6 mei.

Melden bij het secretariaat vanaf 09.00 uur.
Aanvang van het keuren om 10.00 uur.

Locatie:
De Krimhoeve
Krimweg 92
7351AW Hoenderloo
Tel. 0031-(0)553781192
www.krimhoeve.nl

Heeft u nog vragen neem dan contact op met Ger Jacobs secretariaat evenementencommissie.

Tel. 0031-(0)774672380 e-mail evenementencommissie@briard.nl