Nederlandsche Briard Club

Ook dit jaar organiseert de Nederlandsche Briard Club het Briardweekend, nu echter iets vroeger in de maand,
en wel op zaterdag 1 september en zondag 2 september.

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 1 september
Op zaterdag 1 september houden we de Kampioenschapsclubmatch, waar een dubbel CAC vergeven wordt. De keurmeesters die we hebben uitgenodigd zijn: dhr. Patrick Jacoulot (Fr), keurt de reuen, dhr. John Wauben (NL), de teven.

 

Zondag 2 september
Op zondag 2 september zal de Selectie plaatsvinden. Op deze dag zullen dezelfde keurmeesters keuren, dhr. John Wauben (NL) neemt de reuen voor zijn rekening en dhr. Patrick Jacoulot (Fr) de teven.

 

Gedragstest
Onderdeel van de Selectie is de officiële gedragstest van de Nederlandsche Briard Club. Dit jaar, zal op zaterdag en zondag deze gedragstest worden afgenomen. Dit om tijd te winnen en wat meer rust te krijgen op de zondag.Tevens bestaat de mogelijkheid met uw Briard alleen de gedragstest te doen. Hiervoor kunt u zich via het online inschrijfformulier apart inschrijven. De benodigde keurmeesters voor de test zijn inmiddels uitgenodigd.

 

Briardweekend, iets meer dan Kampioenschapsclubmatch en Selectie

Het Briardweekend is een internationale Briardhappening geworden, waar vele Briardliefhebbers uit heel Europa naar toekomen. Een weekend waar je nieuwe Briardvrienden kunt maken, maar waar je ook je Briardfacebook vrienden zult ontmoeten en leren kennen. Dit alles onder het genot van een lekker drankje en of een (warme) snack. Het is een weekend voor de echte Briardliefhebber, jong of oud, met of zonder Briard.

 

De wandelroutes liggen weer klaar voor een geweldige wandeling met uw hond in de directe omgeving van het evenemententerrein. Naast het terrein ligt een groot bos waar u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur. Net zoals voorgaande jaren zullen er weer diverse stands aanwezig zijn met dierbenodigdheden of Briardartikelen.

 

Op zaterdagavond organiseren wij bij de grote tent een heerlijk BBQ met een bingo met diverse leuke prijzen, iedereen die zich aanmeld voor de BBQ krijgt automatisch een bingo kaart. Een moment waar u onder het genot van een drankje en gepaste achtergrondmuziek, kunt genieten van een heerlijk stukje vlees. Het moment om bij te praten met andere Briardliefhebbers.

 

Op ons evenemententerrein kunt u weer een plekje bespreken voor uw caravan, camper of tent.

 

Vanaf vrijdagmorgen 10.00 uur  bent u van harte welkom.

 

Toiletwagen en stroom zijn op het terrein aanwezig, voor de overige faciliteiten (douches, restaurant en speeltuin) kunt u terecht op de camping. Kortom, het belooft weer een gezellig Briardevenement te worden voor iedereen, zeker met kinderen. Wij rekenen op een grote opkomst en veel inschrijvingen. Dus noteer het alvast in uw agenda, u mag het dit jaar absoluut niet missen.  

 

Het secretariaat is geopend vanaf 9.00 uur.
Aanvangstijd van de keuring op beide dagen is 10.00 uur.

 

Locatie: Camping “De Heische Tip”
Straatsven 4
5411RS Zeeland (N.B.)
www.heischetip.nl

  

Heeft u vragen of ideeën, neem dan contact op met Ger Jacobs, secretariaat evenementencommissie.

e-mail: evenementen@briard.nl
Tel: 077-4672380 (na 19.00 uur)