Nederlandsche Briard Club

 

 

(Sluitingsdatum/ deadline 27 augustus)

Ook in dit jubileumjaar organiseert de Nederlandsche Briardclub het Briardweekend, dit jaar op zaterdag 16 september en zondag 17 september.

Zaterdag 16 september
Op zaterdag 16 september houden we de Kampioenschapsclubmatch waar een dubbel CAC vergeven wordt.
Als keurmeesters hebben wij uitgenodigd, dhr. Jan Ebels (NL), hij keurt de reuen, en mevr. Marlies Werkmeister (D), zij keurt de teven.

Zondag 17 september
Op zondag 17 september houden we onze Selectie. De keurmeesters voor het exterieurgedeelte zijn dezelfde als voor de Kampioenschapsclubmatch, echter zal nu mevr. Marlies Werkmeister (D) de reuen keuren en dhr. Jan Ebels (NL) de teven. Onderdeel van de Selectie is de gedragstest, op deze dag zal dan ook de officiële gedragstest van de Nederlandsche Briardclub worden afgenomen. Bij een hoog aantal inschrijvingen voor de Selectie zal er op zaterdag al worden gestart met het afnemen van de gedragstest. Het is ook mogelijk met uw Briard alleen de gedragstest te doen. Ook hiervoor kunt u zich via het online inschrijfformulier inschrijven.

Beide dagen inschrijven en lidmaatschap
Als u voor beide dagen inschrijft krijgt u korting op uw inschrijfgeld, als lid van de Nederlandsche Briard Club ontvangt u meer korting dan een niet lid. Bent u nog geen lid en wilt u toch die hoge korting ontvangen, meld u dan nu aan als lid.
Wat zijn de voordelen als u zich nu aanmeld als lid via het online-inschrijfformulier Briardweekend,

  • Extra korting bij inschrijving beide dagen
  • Geen entree geld á € 10,00 betalen
  • Lid t/m 31-12-2018 (u ontvangt dit jaar nog twee clubbladen)

Briardweekend, iets meer dan Kampioenschapsclubmatch en Selectie
Het Briardweekend is een echte internationale Briardhappening geworden, waar vele Briardliefhebbers uit Europa naar toekomen. Een weekend waar je nieuwe Briardvrienden kunt maken maar waar je ook je Briardfacebook vrienden kunt leren kennen. Dit alles onder het genot van een lekker drankje of een (warme) snack. Het is een weekend voor iedere Briardliefhebber, jong of oud, met of zonder Briard. We hebben natuurlijk ook weer aan de kleintjes onder ons gedacht. Het springkussen is aanwezig en ook zijn er kleurpotloden en kleurplaten. Ook de wandelroutes liggen weer klaar voor een geweldige wandeling met uw hond in de directe omgeving van het evenemententerrein. Naast het terrein ligt een mooi bos waar het heerlijk wandelen is. Net zoals voorgaande jaren zullen er weer diverse stands aanwezig zijn met dierbenodigdheden of Briardartikelen.

Op zaterdagavond zal er in de grote tent een grandioze feestavond ter ere van het 75-jarig bestaan van de Nederlandsche Briardclub plaatsvinden. We beginnen om 19.00 uur met eerst de honger te stillen in de vorm van “Live Cooking”, daarna kunnen de voetjes van de vloer.

Op beide dagen doen we, ter ere van het 75 jarig bestaan, nog éénmaal de grote verloting. Er zijn weer geweldige prijzen te winnen. Mochten er onder u nog mensen zijn die leuke attenties voor deze verloting hebben, wij houden ons aanbevolen. U kunt weer een plekje huren op ons evenemententerrein waar u op vrijdag kunt aankomen met uw caravan, camper of tent. Toiletwagen en stroom zijn op het terrein aanwezig, voor de overige faciliteiten (douches, restaurant en speeltuin) kunt u terecht op de camping.

Heeft u geen eigen caravan, camper of tent en wilt u toch graag het hele weekend aanwezig zijn. Geen probleem, uw kunt bij de Heische tip een compleet ingerichte tent huren waarin uw Briard ook welkom is. Wees er snel bij want vol is vol, voor meer informatie neemt u contact op met camping “De Heische Tip”

Kortom, het belooft weer een gezellig Briardevenement te worden voor iedereen, zeker met kinderen. Wij rekenen op een grote opkomst en veel inschrijvingen. Dus noteer het alvast in uw agenda, u mag het zeker dit jaar niet missen. Aanvangstijd op beide dagen 10.00 uur.

Locatie:   Camping “De Heische Tip”         Straatsven 4     5411RS Zeeland (N.B.)         www.heischetip.nl

Nieuw dit jaar!!!

Door een stuk automatisering is het NIET meer mogelijk om op de dag zelf te betalen.
Géén betaling, betekend géén inschrijving.
Nadat uw betaling binnen is, ontvangt u pas een inschrijfbevestiging met inschrijfnummer.

IBAN:NL22INGB0000489862
t.n.v. Nederlandsche Briardclub te Elst (Ut),
o.v.v. stamboom naam hond en naam eigenaar .

 

Voor meer info, hou de facebookpagina van de Nederlandsche Briard Club in de gaten.
Heeft u vragen of ideeën, neem dan contact op met Ger Jacobs, secretariaat evenementencommissie.
e-mail: evenementen@briard.nl               Tel: 077-4672380 (na 19.00 uur)