Briardweekend 18 en 19 september 2021

Hopelijk zijn we in september verlost van de Corona maatregelen. Dit betekent dat de Nederlandsche Briard Club haar Briardweekend weer kan organiseren, zoals u van ons gewend bent.

Dit gaan we dan ook doen onder het motto “WE SEE US AGAIN IN ZEELAND” en wel op zaterdag 18 september en zondag 19 september 2021 op ons vertrouwde stekkie, Camping “De Heische Tip” te Zeeland (N.B.).

 

Zaterdag 18 september

Op zaterdag houden we de Kampioenschapsclubmatch waar een dubbel CAC vergeven wordt. Als keurmeesters hebben wij uitgenodigd, dhr. Hervé Blasselle (F),
hij keurt de reuen, en mevr. Cindy Kerssemeijer (NL), zij keurt de teven.

Zondag 19 september

Op zondag houden we onze Selectie. De keurmeesters voor het exterieurgedeelte zijn dezelfde als voor de Kampioenschapsclubmatch, echter zal nu mevr. Cindy Kerssemeijer (NL) de reuen keuren en dhr. Hervé Blasselle (F) de teven.

Gedragstest

Onderdeel van de Selectie is de officiële gedragstest van de Nederlandsche Briard Club. Ook dit jaar, zal op zaterdag en zondag de officiële gedragstest van de Nederlandsche Briard Club worden afgenomen. Dit om tijd te winnen en wat meer rust te krijgen op de zondag. Tevens bestaat de mogelijkheid met uw Briard alleen de gedragstest te doen, ook hiervoor kunt u zich via het online inschrijfformulier apart inschrijven. De benodigde, door de Raad van Beheer erkende  keurmeesters, zijn hiervoor inmiddels uitgenodigd.

Briardweekend, iets meer dan Kampioenschapsclubmatch en Selectie

Het Briardweekend is een echte internationale Briardhappening geworden, waar vele Briardliefhebbers uit Europa naar toekomen. Een weekend waar je nieuwe Briardvrienden kunt maken maar waar je ook je Briardfacebook vrienden kunt leren kennen. Dit alles onder het genot van een lekker drankje of een (warme) snack. Het is een weekend voor iedere Briard liefhebber, jong of oud, met of zonder Briard.

Op beide dagen zal er tijdens de middagpauze, voor de jongeren tot en met 17 jaar, een junior handling plaats vinden. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf, hiervoor aanmelden bij het secretariaat.

De wandelroutes liggen weer klaar voor een geweldige wandeling met uw hond in de directe omgeving van het evenemententerrein. Naast het terrein ligt een mooi bos waar het heerlijk wandelen is.

Net zoals voorgaande jaren zullen er weer diverse stands aanwezig zijn met dierbenodigdheden of Briardartikelen.

Op zaterdagavond zal in de grote tent een gezellige avond plaatsvinden met eten en drinken, wat dat gaat worden blijft nog een verrassing.

U kunt weer een plekje huren op ons evenemententerrein waar u op vrijdag kunt aankomen met uw caravan, camper of tent. Toiletwagen en stroom zijn op het terrein aanwezig, voor de overige faciliteiten (douches, restaurant en speeltuin) kunt u terecht op de camping. Kortom, het belooft weer een gezellig Briardevenement te worden voor iedereen. Wij rekenen op een grote opkomst en veel inschrijvingen. Dus noteer het alvast in uw agenda, u mag het zeker niet missen.

Aanvangstijd op beide dagen 10.00 uur.

Locatie:   Camping “De Heische Tip”
Straatsven 4
5411RS Zeeland (N.B.)
www.heischetip.nl

Heeft u vragen of ideeën, neem dan contact op met Ger Jacobs.

e-mail: evenementen@briard.nl

WE SEE US AGAIN IN ZEELAND